Dag en nacht bereikbaar

06-82869181

Als er een dierbare overlijdt komt er ergens een moment dat je de kleding of andere spullen van die persoon misschien weg wilt doen. Voor de meesten een moeilijk en confronterend moment. Want wat doen we met al die kleding of spullen waar we zulke mooie herinneringen aan hebben?

Ik heb een aantal pyjama’s van mijn vadertje, die ik heerlijk vind om te dragen. Maar je kunt met de kleding van jouw dierbare ook een ‘vergeet me nietje’ laten maken. ‘Vergeet me nietjes’ zijn voorwerpen gemaakt voor nabestaanden, jong en oud. Ze vullen een klein stukje van de lege ruimte op, die het overlijden van een dierbare achterlaat en bieden troost. Een ‘vergeet me nietje’ is uniek en gemaakt van kleding van de overledene die je dierbaar is. Van elk ‘vergeet me nietje’ bestaat er maar één.

‘Vergeet me nietjes’ zijn tastbaar, je kunt ze vasthouden wanneer het even niet meer gaat. Er zijn veel mogelijkheden om van kleding een blijvende herinnering te maken, vertelt Carina van Vergeet me nietjes.

Een bijzonder voorbeeld van een uitvaartbegeleidster is dat een dame kort voor haar overlijden aan haar had gevraagd een ‘vergeet me nietje’ te laten maken van een van haar kledingstukken. De uitvaartbegeleidster moest dit cadeau geven aan haar zoon, op zijn verjaardag als zij er niet meer zou zijn. Stel je toch eens voor dat je dat krijgt…. Een prachtig tastbare herinnering.

Wil je meer weten wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan eens op haar website: www.vergeet-me-nietjes.nl

Call Now ButtonNeem contact met mij op